Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-12-2018 15:04

Προκήρυξη διαγωνισμού με θέμα «Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τη Διαφθορά»

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Διαφθοράς, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως προκηρύσσει δημιουργικό διαγωνισμό με θέμα «Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τη Διαφθορά», στο πλαίσιο έναρξης της εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κοινού για πρόληψη και καταπολέμηση του φαινομένου της διαφθοράς.

Το δημιουργικό σκεπτικό του διαγωνισμού στηρίζεται στην ώθηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας, ιδιαίτερα των νέων, αναφορικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της διαφθοράς. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές πανεπιστημίων και κολλεγίων που εδρεύουν στην Κύπρο, οι οποίοι καλούνται (ατομικά ή ως ομάδες) να ταχθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη καταπολέμηση της διαφθοράς σχεδιάζοντας: λογότυπο, αφίσα, banner και σλόγκαν!

Η κατάθεση των έργων μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, θα γίνεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσας 125, Λευκωσία, από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 έως και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 ή με την αποστολή τους με συστημένη ταχυδρομική επιστολή.

Η Κριτική Επιτροπή είναι πενταμελής και αποτελείται από εκπρόσωπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, του Συνδέσμου Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), του Cyprus Integrity Forum και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα σε δύο νικητές €1750 (Α’ βραβείο) και €1000 (Β’ Βραβείο).

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τους όρους και έντυπο συμμετοχής του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, στη διεύθυνση: https://goo.gl/BC4hRX

(ΕΚ/ΜΓ/ΣΧ)