Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-05-2019 12:24

Ολοκλήρωση Πυροσβεστικών Αγώνων «Κρατούμε αναμμένη μόνο τη φλόγα της ζωής»

Oι πυροσβέστες από Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ και τις Αγγλικές Βάσεις, που έλαβαν μέρος στους Πυροσβεστικούς Αγώνες, στις 12 Μαΐου 2019 στο Λιμανάκι στην Πάφο, εντυπωσίασαν το κοινό με τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό τους. Οι ομάδες των πυροσβεστών διαγωνίστηκαν σε συναφή με την εργασία τους αγωνίσματα και έδωσαν ισχυρά μηνύματα ευαισθησίας και αποτελεσματικότητας, μέσα από τη διεθνή συνεργασία. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου βράβευσαν τη νικήτρια ομάδα και τίμησαν όλες τις ομάδες πυροσβεστών για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Εκείνοι που παρακολούθησαν τους αγώνες, βίωσαν μια δυνατή εμπειρία και ενημερώθηκαν για την πρόληψη και προστασία στα θέματα της Πυρασφάλειας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πυροσβεστικά αγωνίσματα και απόλαυσαν δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για αυτά.

Η ανταπόκριση του κοινού στην εκδήλωση έδωσε πρόσθετη δύναμη στη συλλογική προσπάθεια. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών αποτελούν ασπίδα προστασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κινδύνων, όπως οι πυρκαγιές.

(ΜΓ)